30 maj 2012

Ursäkta, men jag har inte hunnit....


 ¨¨

Du har inte skrivit i bloggen på länge, påpeka mina vänner på trädgårdsklubbens plantbytarträff nyligen. Jag fick en kort släng av dåligt samvete - som gick snabbt om, när jag påminde mig själv om min trädgårdsfilosofi, som också gäller bloggandet:
Det skall vara lust och inte last. Det finns inga måsten när det handlar om trädgård. Det skall vara roligt, inte betungande!

Och se, nu har jag inte hunnit blogga, för  jag har  bråttom med att njuta.Jag går långsamt genom trädgården och insuper allt det vackra, spirande. För när jag svänger ryggen till, ja då har det kanske blommat ut!

I år vaknade allt i naturen på en enda gång. Det kändes som om sommaren kom under en natt. Samtidigt  blommar nu plommonträd, äppelträd, syren - ja till och med mina sena tulpaner står i blom bl.a. de de här alldeles underbara rosa, dubbla på bilden ovan. Så därför kära vänner, har jag inte låtit er ta del av min trädgård, utan suger för mig själv på karamellen.

Men om sanningen ska fram....visst har vi haft en hel del projekt på gång också. Så småningom skall jag berätta om våra små och stora byggprojekt. I väntan på det får ni  njuta av mina rosa tulpaner. Som fortfarande blommar!
2 kommentarer:

Margot sa...

Så vackra tulpaner! Visst är det en ljuvlig tid nu och nästan lite skönt att det blev lite svalare för allt började blomma över så snabbt i värmen! Vill ju njuta så länge som möjligt av allt det vackra!
Ha det gott!
Margot

Inger sa...

Vilket bra uttryck, det ska jag lägga på minnet:)
Ha det bra!