07 januari 2012

Namnet förpliktigar!

 
Posted by Picasa

Ja, så är det! Bor man i Rosendal bör man ha en rosendal!
Jag vet, jag tar risker. Rosor är ju inte världens mest lättskötta och jag är inte världens mest flitiga trädgårdsmänniska. Min filosofi är ju att inte dalta med växterna, inte skämma bort dem. Lite skämtsamt....lite på allvar.

Jag vet, jag säger så eftersom jag är lat, jag ids inte vattna, gödsla, vintertäcka, pyssla om. Men jag vill ändå ha rosor. Jag läser webbsidor och bloggvänners rossidor och blir allt mer inspirerad. Nu finns det ett tiotal buskrosor i min trädgård. I sommar vill jag plantera fler rosor! Vill du också ha rosinspiration, läs då mina bloggvänner Margot (Mammas blommor) eller Ingers (Kärleksstigen) bloggar. Eller hur fint Gela berättar om Hansa rosen i Gelas hem och trädgård. Flora Linneas webbsida inte att förglömma. Det fungerar jättefint att beställa rosor via deras webbutik, också hit till Finland. Tack alla snälla för underbar rosinspiration. Hoppas den ger mig en underbar rosendal i Rosendal!!

2 kommentarer:

Margot sa...

Vacker rosbild! Kul om jag kan inspirera till lite fler rosor:)) Hansarosen är tyvärr lite för stor för min lilla plätt till trädgård, men fin är den!
Ha det gott!
Kram Margot

Inger sa...

Så gulligt att du länkar till mig:)
Kram